Leuven, kandidaat Europese Culturele Hoofdstad 2030

Leuven stelde zich een paar jaar geleden als eerste Vlaamse stad kandidaat voor de titel Europese Culturele Hoofdstad 2030.

Stad Leuven en de cultuursector ontwikkelen sinds toen talrijke initiatieven en projecten die het pad effenen richting 2030 en verder. Denk bijvoorbeeld aan de landschapstekeningen, de grote stadsfestivals rond Vesalius, Utopia, KNAL! en de grote culturele infrastructuurprojecten zoals de podiumkunstensite en het stadhuis.

Stroomversnelling

Het traject richting Leuven Europese Culturele Hoofdstad 2030 (LECH2030) zit in een stroomversnelling. KU[N]ST Leuven vzw zal een belangrijke coördinerende en trekkende rol in spelen, vanuit de vzw verbinden we naar de volledige cultuursector en ruimer.

We vertellen je hier binnenkort meer over.

Leuven, kandidaat Europese Culturele Hoofdstad 2030

Vacature projectcoördinator LECH2030

Om een versnelling hoger te schakelen, gaan we op zoek naar een projectcoördinator, een erg uitdagende job voor een projectmanager waarin samenwerken, dromen én doen hoofdingrediënten zijn.

Ben je zelf geïnteresseerd, bezorg ons dan snel je sollicitatie. Ken je iemand die geknipt is voor deze veelzijdige job? Stuur de vacature dan zeker door.

Solliciteren kan tot woensdag 19 oktober 2022

Vacature Projectcoordinator LECH2030